Bella Pro – Wie zijn wij nou eigenlijk?

Bella Pro – Wie zijn wij nou eigenlijk? Ik ben Sharina Floor, getrouwd en heb 2 hele lieve kindjes Anna en Henk

Tijdens de zwangerschap van mijn 2de kind ben ik iemand tegengekomen die het de hand ons geboortekaartje wel wilde maken. Na het bestellen van een aantal gepersonaliseerde stickers dacht ik, dat kan ik zelf ook! Na wat research heb ik toen der tijd besloten om als hobby te starten en zelf mijn eigen gepersonaliseerde items te maken. Wel een prijzige hobby maar goed ik vond het erg leuk. Toen der tijd had ik nooit gedacht dat de hobby zo uit de hand zou lopen en zou leiden tot in eerste instantie My Creations By Sharina, die naam heb ik 2 jaar gebruikt voor ook mijn super leuke workshops en kinderfeestjes maar omdat ik heel graag een goed lopende webwinkel wilde hebben veranderde ik de naam in april 2019 naar Bella Kids. 

Tijdens het werken aan mijn super leuke website Bella Kids kreeg ik veel vragen of ik geen blanco producten verkocht en waar ze het anders konden inkopen.. Na heel lang twijfelen en omdat we nu naar een veel groter pand gaan en dus ook meer ruimte dachten we, waarom ook niet! Weet inmiddels waar we het allemaal zelf in kunnen kopen dus waarom dan niet proberen om ook voor groothandel in te kunnen kopen.

En dat is gelukt want al onze leveranciers zeiden ja we werken mee! Dus vandaar nu Bella Pro

 Bella Pro

Wist jij dat wij naast Bella Kids nu ook Bella Pro hebben? Wij werden veel gevraagd of we de houten producten allemaal ook blanco verkochten of al het textiel Silhouette America

Dat wij na lang twijfelen de stap hebben genomen om ook Bella Pro te starten en dat was zeker een hele goede set want! Het loopt super goed! Vinyl

Dus ga jij lekker aan de slag met je Silhouette, Cricut of Brother plotter? Koop dan bij BellaPro jou blanco producten om van alles lekker uit te gaan proberen!

Ben je niet in deze wereld en wil je van alles weten? Volg dan onze facebook groep en vraag het je mede plotteraars!

BellaPro heeft in het assortiment:

Blanco houten producten

Blanco textiel

Blanco Kinder textiel

Gifts blanco

Kinderkoffertjes

Geur en zeep flesjes

Nog veel meer blanco items waar mee je jouw hobby als plotterraar kan uit oefenen! Dus kom kijken op onze website Bella Pro

En ga aan de slag met jou Silhouette, Cricut, Brother of andere plotter!

Voor feestversiering en feest decoraties kunt u terecht bij Feestfestijn

Voor super leuke geboorte items kunt u terecht bij Geboorte Lekkers

En natuurlijk voor alle leuke gepersonaliseerde cadeaus Bella Kids